Nem idegeskedik Messi

2016. April 13. Wednesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió, UEFA Bajnokok Ligája

Leo Messi
Lionel Messi továbbra is hiszi, hogy csapata képes lesz trófeákat begyűjteni, annak ellenére, hogy a La Ligában három meccsen csak egy pontot szerzett.

A Barcelona néhány héttel ezelőtt még tetemes előnnyel vezette a spanyol pontvadászat tabelláját, ám három forduló alatt két madridi riválisa is vészesen megközelítette. A Villarreal elleni döntetlen után a katalánok kikaptak a Real Madridtól, majd a hétvégén a Real Sociedadtól is, előnyük így már csak három pont az élen.

A katalánok klasszisa viszont a formahanyatlás ellenére nem tart attól, hogy kicsúszik a szezon végén a lábuk alól a talaj, a csapat továbbra is három fronton küzd a trófeákért.

“Nem változott a hozzáállásunk, keményen dolgozunk egész évben, hogy esélyünk legyen trófeákat elhódítani a szezon végén. Továbbra is hiszünk magunkban” – osztotta meg gondolatait Messi az egyik közösségi oldalon.

A szezon során komoly sérüléssel bajlódó argentin klasszis összesen 33 gólt szerzett az idényben, ebből huszonkettőt a bajnokságban, hatot a Bajnokok Ligájában, ötöt pedig a spanyol kupasorozatban. Messi és társai szerdán a nemzetközi porondon léphetnek előre egyet céljuk felé, a Barcelona 2-1-es előnnyel várja az Atletico Madrid elleni BL-negyeddöntő visszavágót.

A madridiak szerdai sikerére a szorzó 3.10, a döntetlenre 3.50, a barcelonai gárda győzelmére 2.37.

Ebben az idényben a katalánok már háromszor verték ellenfelüket 2-1-re, a BL-negyeddöntőt megelőzően a bajnokságban oda-vissza verték a fővárosiakat.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply