Nagy terveket szövöget még Robben

2016. May 17. Tuesday in Hírek, Német Bundesliga

Arjen Robben
Nem mondott le Arjen Robben még arról, hogy nagy dolgokat vigyen véghez a Bayern Münchennél.

Robben egész pályafutása alatt rengeteget bajlódott sérülésekkel, az elmúlt egy-két évben ez hatványozottan igaz volt rá. Legtöbbször hetekre tért csak vissza a pályára, majd újabb kihagyás következett, ezért folyamatosan nem tudott meghatározó tagja lenni a Bayern Münchennek. Legutóbb március elején lépett pályára, a Dortmund elleni bajnokin, majd egy combsérülés miatt hónapokra kidőlt, és még mindig nem tért vissza.

Ki kell hagynia a jövő hétvégén rendezendő német kupadöntőt is, amelyen a Dortmund lesz csapata ellenfele. A szurkolók közül sokan már lemondtak arról, hogy Robben még húzóembere lehet a münchenieknek, az sem világos, hogy a nyáron érkező új szakvezető, Carlo Ancelotti egyáltalán számol-e még a veterán játékossal.

Robbennek azonban nem szegték kedvét a sérülések, arra készül, hogy visszatérése után megmutassa a kritikusoknak: továbbra is képes a legmagasabb szinten teljesíteni.

“Megígérem, hogy jobb leszek visszatérésem után, mint valaha. Mentálisan nagyon nehéz időszak áll mögöttem, a legrosszabb dolog egy játékos számára, ha az oldalvonalon túlról kell néznie társait, és nem tud segíteni nekik. A következő idény roppant fontos lesz számomra” – fogalmazott Robben.

A Bayern jövő szombaton a Dortmund ellen lép pályára a Német Kupa döntőjében, a müncheniek rendes játékidőben aratott sikerére a szorzó 2.00, a döntetlenre 3.60, a dortmundiak 90 perc alatt elért diadalára 3.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply