Münchenben nincs szükség forradalomra

2016. August 26. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Carlo Ancelotti
Ancelotti jó dologokra építhetett megérkezése óta a Bayern Münchennél, a szakember elődje munkája után nem akar forradalmi változtatásokat.

Josep Guardiola hiába nyert három bajnoki címet a bajorokkal, a Bajnokok Ligájában nem tudta megismételni az elődök sikerét, ezért három év után nem hosszabbítottak vele szerződést. Azonban a spanyol távozásával nem kisebb név került a müncheni kispadra, a Bayern Carlo Ancelottit szerződtette a Manchester Citybe távozó szakembert.

Az olasz szakember elismerően beszélt elődje munkájáról, kijelentve, hogy Guardiola elképzelései remek alapot jelentenek a folytatáshoz.

“Nem akarok forradalmat, előttem remek dolgok alakultak ki, amelyekre én építeni akarok. Persze van néhány dolog, amit máshogy csinálunk, de mindenért felelősséget vállalok” – jelentette ki Ancelotti.

A Bayern München a Szuperkupa-győzelem után simán nyert a Német Kupában is, a hétvégén pedig a Werder Bremen ellen kezdi megszereplését a Bundesligában. A brémaiak ugyanakkor kudarccal nyitották az idényt, miután kiestek a harmadik vonalban szereplő Sportfreunde Lotte együttesével szemben a kupában.

“A Werder kupaveresége egy másik meccs volt. Jól akarunk kezdeni, és ezért nagyon kell koncentrálni” – vezette fel a Werder elleni bajnokit Ancelotti. “A kiesés ellenére a brémai csapat nagyon erős, és a kudarc után még jobban bizonyítani szeretnének.”

A Bayern München pénteki győzelmére a szorzó 1.10, a döntetlenre 10.00, a Werder sikerére 23.00.

A két csapat legutóbbi 13 meccsét kivétel nélkül a Bayern nyerte, a Werder legutóbb 2008-ban tudta legyőzni a bajorokat.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply