Moyes nem adja fel

2013. December 9. Monday in Angol Premier Liga, Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

David Moyes

A Manchester United ismét vereséget szenvedett az angol bajnokságban, ezúttal a Newcastle tudott nyerni az Old Traffordon.

 

Tovább nő a nyomás David Moyes vállán, miután csapata újabb kínos vereséget volt kénytelen elkönyvelni a Premier League-ben. A manchesteri csapat a nyáron váltott menedzsert, Sir Alex Ferguson maga választotta ki az Everton egykori menedzserét utódául. Azonban az új skót szakemberrel egyelőre csak döcög bajnoki címvédő szekere, a szombati már az ötödik veresége volt a pontvadászatban.

A Newcastle ráadásul történelmi tettet hajtott végre szombati 1-0-s győzelmével, a szarkák legutóbb 41 éve tudtak nyerni a Manchester United otthonában. A vereség ellenére Moyes továbbra is bizakodó, sőt, még a címvédést sem tartja kizártnak.

“Bizton állítom, hogy ott leszünk a trófeáért való versengésben. Ez a feladatom, és már a kezdetek kezdetén jól tudtam, hogy nem könnyű feladatra vállalkozom. A szombati eredmény elkeserítő, vannak meccsek, amikor csak egy kis szerencse kéne a sikerhez, ez most hiányzott” – magyarázkodott a Newcastle elleni vereség kapcsán Moyes.

A manchesteri alakulat immár négy bajnoki óta nyeretlen, és már csak kilencedik a tabellán.

Moyes gárdája kedden a Sahtar Donyecket fogadja a Bajnokok Ligája A csoportjában, az angol gárda 11 ponttal első, az ukrán 8 egységgel második a csoportban. A négyes másik meccsén a hét ponttal rendelkező Bayer Leverkusen a Real Sociedad otthonába látogat.

A Manchester United keddi sikerének az oddsa 2.10, a döntetlenre 3.60, a Sahtar Donyeck sikerére 3.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply