Mourinhónak már csak ez hiányzott

2015. September 12. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
Nincs amiért szépíteni a dolgokat, nagyon rosszul kezdte az angol bajnokságot a Chelsea. José Mourinho csapata az előző szezonban magabiztosan szerezte meg az aranyérmet, azonban most négy forduló után már nyolc pont a hátránya a Manchester Cityvel szemben.

A Chelsea az idei szezonban csak a West Bromot tudta legyőzni (3-2 idegenben), hazai pályán döntetlent ért el a Swansea ellen (2-2), és kétszer kikapott (0-3 a Manchester City otthonában és 1-2 a Stamford Bridge-en a Crystal Palace ellen). Így a Chelsea négy ponttal a 13. helyen tanyázik a tabellán.

Az is sokat mond el, hogy a londoniak az eddigi négy kör alatt kilenc gólt kaptak, az 1971/72-es szezonkezdet óta nem volt ennyire rossz mutatója a csapat védelmének. Ilyen előzmények mellett nem irigyeljük Mourinhót, akinek most azzal a nehézséggel kell szembenéznie, hogy elsőszámú kapusa, Thibaut Courtois az edzésen megsérült, és térdműtét vár rá.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a 23 éves belgának mennyit kell kihagynia, de az biztosnak tűnik, hogy a műtét után hónapokba telik majd a felépülése. A szituáció annyiban nem lesz ismeretlen az edző számára, hogy most annak az Asmir Begovicnak kell pótolnia Courtois-t, aki az idén másfél meccsre már beugrott, belga kollégáját ugyanis az első fordulóban, a Swansea ellen a második félidő elején kiállították. Begoviccsal egyelőre nyeretlen a Chelsea, és most mind ő, mind a szurkolók abban bíznak, hogy a hétvégi fordulóban, az Everton ellen megtörik ez a sorozat.

A szombati meccsen az Everton győzelmére 3.90 a szorzó, a döntetlenre 3.60, a Chelsea sikerére 2.05.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply