Mourinhónak csatár kell

2014. May 4. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho nem tagadja, hogy a Chelsea nyáron szeretne leigazolni egy klasszis támadót, de a portugál menedzser nem erősítette meg, hogy a kiszemelt az Atletico Madrid játékosa, Diego Costa lenne.
Fernando Torres

Torresékkel a jelek szerint nem teljesen elégedett Mourinho.

A nemzetközi sajtóban a héten futótűzként terjedt a hír, amely szerint a Chelsea már meg is egyezett a spanyol klubbal a támadó átigazolásáról, a vételárat illetően pedig 43 millió eurót emlegettek a lapok. A londoniak menedzsere idén többször is kijelentette, hogy a támadóposzton kellene erősíteni a keretén, és az átigazolási időszakhoz közeledve sem tagadja, hogy csatárt akar igazolni a nyáron.

“Nem akarunk össze-vissza igazolni. Néhány jelentős erősítésre készülünk, és ahogy eddig sem cáfoltam, csatárt szeretnénk szerződtetni” – mondta Mourinho, aki azonban Diego Costa leigazolásának a hírét nem erősítette meg. “Diego Costa egy remek játékos, aki azonban még az Atletico Madrid focistája. Ennél többet nem mondhatok róla”.

A Chelsea mestere egyelőre nem tudta megmondani azt sem, hogy Thibaut Courtois hol folytatja a következő szezonban, a Chelsea kapusa ugyanis az elmúlt három szezonban az Atletico Madridot erősítette kölcsönben.

A Chelsea-nek még van esélye a bajnoki címre, de Mourinho csapatának a sikeréhez a Liverpool és a Manchester City pontvesztéseire is szüksége lenne.

Az angol bajnokság 37. fordulójának záró meccsén a Liverpool a Crystal Palace otthonában lép pályára hétfőn: a hazai győzelem oddsa 9.00, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 1.40 a szorzó.

A két gárda elmúlt hat bajnokiján nem született döntetlen, négyszer a Liverpool, kétszer a Crystal Palace győzött.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply