Mourinho rotál

2014. September 23. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
José Mourinho segítője, Steve Holland elárulta, hogy a Chelsea portugál menedzsere rotálni fogja a keretet, és nem ugyanazok játszanak majd szerdán a Bolton ellen a Ligakupában, akik a Manchester City ellen pályára léptek a hétvégi bajnoki rangadón.

 

A Chelsea a hétvégén elveszítette első pontjait, amikor idegenben 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Manchester Cityvel, de José Mourinho vezetőedző együttese még így is három pont előnnyel vezeti a tabellát. Szerdán a Chelsea a Ligakupában a Bolton Wandererst fogadja, amely a másodosztályban a hétvégén 1-0-ra kikapott a Wolverhampton otthonában, és csupán a 21. helyet foglalja el a tabellán.

A Chelsea tíz nap alatt négy meccset játszik három különböző sorozatban, a Bolton után ugyanis a hétvégén játszik az angol bajnokságban a harmadik helyen álló Aston Villával, majd a Bajnokok Ligájában kedden a Sportinghoz látogat, így Mourinhónak alaposan át kell gondolnia, hogy kiket játszat szerdán. Segítője, Steve Holland elárulta, hogy lesz is néhány változás a csapatban.

“Véglegesítettük a keretet a szerdai meccsre. Megnéztük, hogy ki milyen állapotban van a Manchester City elleni rangadó után, és lesz némi rotáció a csapatban. A szezon első felében csak heti egy meccsünk volt, majd jött a válogatott összecsapások miatta a szünet, most azonban már hetente két meccsünk van, ehhez alkalmazkodnunk kell” – fogalmazott a másodedző.

Holland hozzátette, hogy van a keretben néhány játékos, aki szerinte frusztrált azért, mert kevesebbet játszott eddig az idén, nekik itt lesz a lehetőség arra, hogy bizonyítsanak. Így kezdhet a kisebb sérüléssel bajlódó Diego Costa helyett akár Didier Drogba vagy Loic Remy.

A hazai pályán játszó Chelsea győzelmére 1.20 az odds, a döntetlenre 7.50, a Bolton sikerére pedig 17.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply