Morata egy hónap múlva visszatérhet

2014. August 5. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Alvaro Morata reméli, hogy már egy hónap múlva ismét pályára léphet, így nem kell kihagynia sok tétmeccset.

Generic

A 21 éves labdarúgó nagy reményekkel vágott neki az új kihívásnak, miután a Juventus leigazolta, de a lelkesedés nem tartott sokáig. A támadó ugyanis rögtön az első edzésén megsérült új csapatában, ráadásul egy térdsérülést szedett össze, ami miatt legalább 50 napos kihagyást jósoltak neki az orvosok.

Ugyanakkor a Real Madridtól igazolt fiatal csatár abban bízik, hogy már egy hónap múlva, szeptember elején ismét pályára léphet, így csak néhány tétmeccset kell majd a lelátóról vagy a kispadról néznie.

“A térdem egyre jobb állapotba kerül, a gyógyulásom a megfelelő ütemben halad. Olyan 30-35 nap múlva már teljesen egészséges leszek. Nagyon sajnálom, hogy rögtön sérüléssel kezdődött torinói karrierem, de keményen dolgozom, hogy ennek nyoma se maradjon. Hatalmas élmény ennél a csapatnál szerepelni, nagyon boldog vagyok itt” – jelentette ki Morata.

A Real Madrid egy visszavásárlási opcióval engedte el a fiatal tehetséget, a hírek szerint a királyi klub bármikor visszavásárolhatja Morata játékjogát 30 millió euróért.

Morata a Juventus felnőtt keretének egyetlen játékosa, aki sérülés miatt nem vehet részt a torinóiak távol-keleti és ausztráliai túráján.

A Juventus az olasz bajnokság első fordulójában a Chievo otthonában lép pályára: a veronaiak sikerének az oddsa 6.50, a döntetlenre 3.80, a torinóiak sikerére 1.53 a szorzó.

A két csapat elmúlt tíz meccséből ötöt nyert meg a Juventus, négy döntetlennel zárult, míg a Chievo egy alkalommal tudott nyerni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply