Modricot sokkolta a sérülése

2014. November 20. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luka Modric
Luka Modric nem számított rá, hogy három hónapot kell kihagynia, a Real Madrid horvát játékosa az Olaszország elleni Európa-bajnoki selejtezőn combizomsérülést szenvedett.

 

A középpályás kezdő volt az Olaszország elleni válogatott mérkőzésen, az 1-1-re végződött összecsapáson azonban már a 28. percben le kellett cserélni. A 29 éves Modric egy rúgást kapott a combjára, mielőtt cserét kért, ám előzetesen nem gondolta, hogy súlyos az eset.

A Real Madrid orvosi stábjának jelentése szerint azonban a horvát játékos combizom-szakadást szenvedett, ami miatt legalább három hónapot kell kihagynia.

“Ez nagy visszaesést jelent a számomra. Hatalmas sokkot okozott, amikor az orvos azt mondta, hogy három hónapig nem játszhatok. Szóhoz sem jutottam. Gondoltam, hogy lesz egy kis kihagyás, de ilyen hosszúra nem számítottam” – jelentette ki Modric.

A királyiak vezetőedzője természetesen csalódott volt, hogy a középpályás sérülten tért vissza a válogatott keretéből, de Carlo Ancelotti reméli, hogy erőseb lesz, mint valaha.

“Azt mondta nekem, hogy hallgassak az orvosokra, és ne siettessem a visszatérést. Mindent megteszek azért, hogy megfeleljek az elvárásainak” – jelentette ki a labdarúgó.

A listavezető Real Madrid a spanyol bajnokság hétvégi fordulójában a 10. helyezett Eibar vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 15.00, a döntetlenre 6.50, a vendégek sikerére 1.18 a szorzó.

Az Eibar elmúlt hét meccséből csak egyet nyert meg, a Real Madrid elmúlt 13 meccsén kivétel nélkül győzni tudott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply