A Milan megérdemli, hogy jól záruljon a szezon

2014. April 12. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Philippe Mexes

Philippe Mexes szerint csapata megérdemli, hogy jól záruljon a szezon, a védő ugyan nem említ célt, de a Milan még nem adta fel az Európa Liga-szereplés álmát.

 

A Milan gyakorlatilag az egész szezont végigszenvedte, az idényt Massimiliano Allegrivel kezdő gárda Clarence Seedorffal sem kapott szárnyra. A holland edző alatt is hetekig mozgott a kispad, ám az elmúlt három meccsen aratott győzelemmel megerősítette a helyét. A milánóiak jelenleg öt hellyel és öt ponttal vannak lemaradva a másodikszámú európai kupasorozat indulást jelentő helytől.

Mexes úgy véli, hogy csapata megérdemelne egy szerencsés szezonzárást a sok vesződség után, ám a francia védő sem meri megfogalmazni az Európa Liga-indulást célként. A Milan vasárnap este a sereghajtó Catania ellen araszolhat közelebb törekvéséhez.

“Jó úton haladunk, és a szezon lezárása nagyon fontos a számunkra. Nagyon nehéz időszakot tudtunk le, de már jobb a helyzet. Nem becsülhetjük le a Cataniát, ám az is fontos, hogy az elmúlt három meccs szellemében lépjünk pályára” – jelentette ki a vasárnapi bajnoki előtt Mexes.

A Catania sikerének az oddsa 8.00, a döntetlenre 5.25, a Milan győzelmére 1.33 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiját a Milan nyerte 3-1-re idegenben. A Milan formája javul, utóbbi három meccsét megnyerte, hasonló sorozatra nem volt példa eddig a szezon során, az olasz bajnokság utolsó helyezettje viszont legutóbbi öt meccsét elbukta.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply