Milan ideiglenesen kinevezett vezetőedzője várja a munkát

2016. April 14. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli
A Milan ideiglenesen kinevezett vezetőedzője bizakodva várja bemutatkozását, Brocchi először a Sampdoria elleni bajnokin ülhet le a Milan kispadjára.

A Milan ismét a bajnokság közben menesztette vezetőedzőjét, Sinisa Mihajlovicot a Juventus elleni vereség után állították fel a kispadról. A milánóiak vezetősége már meg is találta a szerb szakember utódját, Mihajlovicot a klub egykori játékosa, Christian Brocchi váltja.

Az egykori középpályás azonban csak a szezon végéig kapott lehetőséget, a csapat az irányításával még javíthat a szezon megítélésén. A bajnokságban már nincs sok esélye az első ötbe kerülni, de az Olasz Kupában még áll a gárda, amely a döntőben a Juventusszal mérkőzik.

“Nagyon izgatottan várom a lehetőséget, amelyet most megkaptam. A csapat remek játékosokból áll, mint például Mario Balotelli. Ő egy olyan labdarúgó, akitől többet várunk, és ha erre képes lesz, akkor kulcsfontosságú lehet a csapat szempontjából” – mondta Brocchi az olasz válogatott támadója kapcsán, aki ebben a szezonban hosszú ideig volt sérült, ám ez sem magyarázat arra, hogy mindössze egyszer talált be az idény során.

A Milan öt nyeretlen bajnoki után várja a Sampdoria elleni idegenbeli bajnokit: a hazaiak sikerére a szorzó 3.10, a döntetlenre 3.20, a vendégek győzelmére 2.30. A két csapat őszi bajnokiját a Milan nyerte 2-0-ra Genovában.

A Sampdoria az elmúlt hétvégén begyűjtötte a három pontot az Udinese ellen, ennek ellenére Vincenzo Montella együttese továbbra is a kiesés ellen küzd.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply