Mignolet figyelmeztetést kapott

2014. December 15. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Simon Mignolet
A Liverpoolban hosszú idő után nem volt kezdő Simon Mignolet, ám várhatóan a következő meccsen már ismét a belga kapussal kezdődik majd a kezdő tizenegy.

 

Brendan Rodgers együttese vasárnap 3-0-ra kapott ki a Manchester United vendégeként, a meccsen 2013 márciusa után kapott ismét játéklehetőséget Brad Jones a liverpooliak kapujában. Az utóbbi időben több rengeteg kritika érte Mignolet-t, a csapat menedzsere pedig úgy döntött, hogy lehetőséget ad az ausztrál cserekapusnak.

“Simonnal minden rendben van, ő egy igazi profi focista, megértette, hogy miért döntöttem így. Bradnek nem volt sok dolga a meccsen, csak kiszedni a labdát a hálóból” – jelentette ki Rodgers a három góllal elvesztett meccs után. A Liverpool menedzsere a sima vereség ellenére nem volt teljesen elégedettlen, elmondása szerint idén jobban szerepeltek az Old Traffordon, mint tavaly, amikor viszont 3-0-ra nyerni tudtak. A szakember szerint a meccs legjobbja ezúttal a manchesteriek kapusa, David de Gea volt.

“Sokat elmond a teljesítményünkről, hogy a kapus volt a meccs embere, annyi helyzetet tudtunk kialakítani, mint az elmúlt öt-hat mérkőzésen összesen” – vélte Rodgers.

A liverpooliak szerdán a Ligakupában a második ligában szereplő Bournemouth otthonában lépnek pályára: a hazai győzelem oddsa 3.60, a döntetlenre 2.00, a vendégek sikerére 2.00 a szorzó.

A Bournemouth 5-3-ra nyert szombaton a Cardiff City ellen a Championshipben.

A két gárda idén már összecsapott egymással, az előző szezonban az FA-kupában a Liverpool 2-0-ra nyert soron következő ellenfelének az otthonában.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply