Messi tagadja távozási szándékát

2014. May 8. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Lionel Messi cáfolta, hogy nem talál motivációt a fociban, és azt is, hogy távozni szeretne Barcelonából.
Lionel Messi

Messi nem akarja elhagyni a Barcelonát.

Az argentin klasszis pályafutása egyik leggyengébb szezonján van túl, a négyszeres aranylabdást több sérülés is hátráltatta, és formáját is elvesztette.

Combizom-húzódás miatt hónapokat hagyott ki, de már a sérülések előtt sem hozta azt a teljesítményt, amit elvártak tőle, felépülése után pedig főleg nem.

Messi körül ennek megfelelően egész szezonban rengeteg pletyka keringett, állítólag a Manchester City és a Paris Saint-Germain is örömmel igazolná le a nyáron. A játékos azonban állítja, hogy ezeknek a pletykáknak nincs alapjuk.

“Rengeteg minden jelent meg velem kapcsolatban a lapokban az elmúlt egy évben, de valójában szinte mind csak hazugság volt. Nagyon jól érzem magam, nincs semmi probléma” – nyugtatta meg a katalánok híveit Messi.

A spanyol bajnokság hajrája érdekesen alakul, a címért küzdő három együttes mindegyikének megvolt az esélye, hogy magabiztos előnyre tegyen szert, de a Real Madrid, a Barcelona és az Atletico Madrid is nem várt hibákat vét. A katalánok a hétvégén csak ikszeltek a Getafe ellen, ekkor úgy tűnt, hogy minden esélyük elszállt a címvédésre, ám a listavezető Atletico nem várt botlása ismét visszahozta a reményt.

Gerard Martino csapatának a végső győzelem reményében a hétvégén kötelező lesz a győzelem a 14. helyezett Elche otthonában: az Elche sikerének az oddsa 11.00, a döntetlenre 7.00, a Barcelona győzelmére 1.20 a szorzó. A két gárda őszi bajnokiját a Barcelona 4-0-ra nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply