Messi szerint Neymar lehet a legjobb

2014. October 2. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Neymar
A Barcelona argentin klasszisa szerint brazil csapattársa lesz a világ legjobb játékosa. Lionel Messi idén más szerepkörben játszik, ezért gólt kevesebbet szerez, de gólpasszt többet oszt ki.

 

A katalánok az elmúlt nyáron szerezték meg a Santos fiatal klasszisát, akiért azt megelőzően évekig küzdött a Real Madrid és a Barcelona. A brazil már első szezonjában is képes volt kiemelkedő játékra, a jelenlegi idényben pedig már a Barcelona húzóembere tud lenni. Neymar a nyári világbajnokságon csigolyatörést szenvedett, de a szezon kezdetére felépült, hét meccsen már hét gólnál jár.

A Barcelona ugyan kedden elszenvedte első vereségét, a PSG győzte le Luis Enrique gárdáját. A csalódást keltő eredmény ellenére Lionel Messi egyik csapattársát kiemelte, szerinte nem Neymaron múltak a dolgok Párizsban.

“Ez még csak a második éve itt, de máris remek a kapcsolatom vele, és nemcsak a pályán. Elképesztő lehetőségek vannak benne, éppen ezért azt gondolom, hogy ő lesz a világ legjobbja” – mondta Messi csapattársa kapcsán.

A négyszeres aranylabdás labdarúgó eddig hat gólt szerzett, ugyanakkor rengetegszer szolgálja ki társait. Messi szerint ez azért van, mert Luis Enrique elképzelései miatt kicsit más szerepkörben játszik.

“Kicsit megváltoztattam a játékomat erre a szezonra, mert más támadók többet játszanak középen. Emiatt van több passzolási lehetőségem is van” – tette hozzá Messi.

A listavezető Barcelona kettőse a spanyol bajnokság hétvégi fordulójában a 9. helyezett Rayo Vallecano otthonába látogat: a hazai győzelem oddsa 9.00, a döntetlenre 6.50, a vendégek sikerére 1.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply