Messi lett az elmúlt szezon legjobbja

2013. December 3. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin támadója kapta hétfő este a 2012/13-as bajnokság legjobb játékosának járó díját a Spanyol Labdarúgó Liga (LFP) hagyományos év végi gáláján.

 

Az LFP honlapján olvasható beszámoló szerint a legutóbbi négy Aranylabda-szavazáson győztes csatár – aki jelenleg combsérüléssel bajlódik – a legjobb támadónak járó elismerést is bezsebelte. Messi mellett csapattársa, Andrés Iniesta is hazavihetett egy díjat, a spanyol világ- és Európa-bajnok futballista a legjobb támadó középpályásnak járó elismeréssel gazdagodott.

A nagy rivális Real Madridból három futballistát jutalmaztak: a portugál Cristiano Ronaldo a legértékesebb játékosnak járó díjat kapta, Sergio Ramos a védők rangsorában végzett az élen, Asier Illarramendi – aki az elmúlt idényben még a Real Sociedadot erősítette – pedig a legjobb középpályás és a legjobb feltörekvő tehetség kategóriában végzett az élen.

A másik madridi alakulatból, azaz az Atléticóból az előző szezon legjobb edzőjének az argentin Diego Simeonét választották, a legjobb kapus pedig Thibaut Courtois lett.

sgg \ sgj \ sag

MTI 2013. december 3., kedd 10:08

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply