Mertesacker szenved az Arsenalnál

2014. October 23. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Per Mertesacker
Per Mertesacker teljesítményét egyre több kritika éri. A rutinos védő elismeri, hogy nincs formában, és ezt azzal magyarázza, hogy elvesztette a motivációt Londonban.

 

Az Arsenal szerdán hatalmasat mentett a Bajnokok Ligájában, miután a hajrá kezdetén még hátrányban volt az Anderlecht otthonában, de végül a 87. és a 91. percben szerzett gólokkal megfordította az állást, és nyert. A győzelemmel az angol gárda megerősítette második helyét a Borussia Dortmund mögött, és nagyot lépett előre a továbbjutás felé.

A győzelem ellenére nem lehetett túl boldog az Arsenal francia menedzsere, Arsene Wenger, ugyanis csapata az utóbbi időben a bajnokságban és a BL-ben is bizonytalankodik. Ennek egyik oka a sok sérült, a védelem hosszú ideje nem tud megszokott összeállításában játszani, Laurent Koscielny sérülése mellett Mertesacker formahanyatlása is gondot okoz. A német labdarúgó nem tagadja, hogy alulmotivált a szezon kezdete óta.

“Személyesen nekem nagyon nehéz dolgom van most, mert egy nagyon hosszú szezon és világbajnoki siker után kéne visszaszerezni a megszokott motivációt. Már nem kell sok ehhez, de még érezhető, hogy hiányzik valami” – vallotta be a játékos, aki azt is elmondta, hogy a Brazíliában aratott diadal élménye még nem ülepedett le benne.

Az Arsenal az angol bajnokság hétvégi fordulójában a Sunderland otthonába látogat. A hazaiak az elmúlt fordulóban 8-0-ra kaptak ki a Southamptontól, míg az Arsenal 2-2-es döntetlent játszott a Hull Cityvel.

A 17. helyen álló Sunderland vasárnapi sikerének az oddsa 5.00, a döntetlenre 3.75, a 7. Arsenal győzelmére 1.66 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply