Menez visszavezetné a Milant a BL-be

2014. November 2. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Jeremy Menez
Jeremy Menez szerint a Milan jövőre ismét a Bajnokok Ligájában szerepelhet, a francia támadó úgy véli, hogy a jelenlegi kerettel ez a minimális cél.

 

A Milan az elmúlt szezonban a nyolcadik helyen zárt a Serie A-ban, és ezzel hosszú idő után nem indulhatott a nemzetközi kupasorozatok egyikében sem. A Bajnokok Ligájához szokott alakulatot a nyáron Filippo Inzaghi vette át, az egykori kiváló támadó pedig a jelek szerint életet lehelt a társaságba. A piros-feketék ebben a szezonban sem tündökölnek, de a jelek szerint joggal vették célba valamelyik európai kupasorozatot.

A bajnokságban kilenc forduló után a Milan negyedik, azonos pontszámmal, mint a harmadik Lazio. Menez szerint a gárda jó úton halad és eséllyel küzd a Bajnokok Ligájában való szereplésért.

“Azt hiszem, hogy a legfontosabb dolog, hogy nem kaptunk ki a Juventus elleni vereségen kívül. Megfelelő a csapat hozzáállása, csak folytatnunk kell, vasárnap pedig győzni. Nagy szégyen lenne, ha ezzel a kerettel nem jutnánk be a BL-be, a lényeg, hogy mindenki egy irányba húzzon, és akkor nem lehet gond” – jelentette ki Menez.

Menez eddig három gólt szerzett nyári leigazolása óta, de a francia játékos ezzel a teljesítménnyel egyáltalán nem elégedett. Elmondása szerint ennél többre képes, és reméli, hogy a jövőben több góllal tudja majd segíteni csapatát.

A negyedik Milan vasárnap a 15. Empolit látja vendégül a Serie A-ban: a hazai győzelem oddsa 1.50, a döntetlenre 4.00, a vendégek sikerére 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply