Menez a csapatért küzdve lehet gólkirály

2015. April 9. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Jeremy Menez
Filippo Inzaghi, a Milan vezetőedzője szerint Jeremy Menez remeklése mögött nem áll valamiféle szakmai meglátás, a játékos egyszerűen a pálya minden pontján megtalálja a gólszerzés lehetőségét.

 

A Milan az egész szezonban gyengélkedik, nem képes állandósítani formáját, és folyamatosan a Serie A középmezőnyében szerepel. A milánóiak egyelőre csak álmodnak a nemzetközi kupaszereplésről, az utóbbi két meccsen aratott győzelemmel felléptek a nyolcadik helyre, de még így is hat pontra állnak az Európa Liga-indulást jelentő helyektől.

Eddig a szezon során egy játékos volt képes csak megfelelő teljesítményt nyújtani: Jeremy Menez 29 meccsen szerzett 16 góllal második a góllövőlistán. A sokat kritizált Inzaghi ugyanakkor kijelentette, hogy neki semmi köze a támadó remekléséhez, minden a játékos érdeme.

“Nem az én munkám gyümölcse az ő remeklése, ő egy kiváló befejező csatár, aki ráadásul a széleken is otthon érzi magát. Berlusconi és Galliani hitt benne, így ők húzhatják ki magukat büszkén a teljesítménye kapcsán. Nem szabad megállnia, meg kell próbálnia megszerezni a gólkirályi címet, nem az egyéni érdem, sokkal inkább a csapat érdeke miatt” – mondta Inzaghi a francia játékost illetően.

A Milan vasárnap fontos mérkőzést játszik a Serie A-ban, az ötödik Sampdoria lesz Inzaghi csapatának a vendége: a hazai győzelem oddsa 1.90, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 4.20 a szorzó.

A két gárdát hét pontja választja el egymástól, vagyis ha a Milan győzni tud, négy pontra megközelíti az egyik Európa Liga-indulást érő helyen tanyázó riválisát. A két csapat őszi bajnokija 2-2-es döntetlennel zárult Genovában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply