Mély gödörben a Manchester United

2014. January 8. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

A Manchester United kikapott a Sunderland otthonában az angol Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén.
David Moyes

Moyes a játékvezetőket hibáztatta a legutóbbi vereségért.

David Moyes, a Vörös Ördögök menedzsere a játékvezetőt okolta a vereségért.

 

A Manchester United a hétvégén az FA-kupában, és előtte szerdán a Premier League-ben is kikapott (előbbiben a Swansea ejtette ki 2-1-gyel, utóbbiban a Tottenham verte 2-1-re), címvédőként már hat veresége van, és csak a hetedik helyen áll.

A Sunderland mindössze 14 ponttal sereghajtó az angol élvonalban 20 kör után, a két csapat kedden a Ligakupa elődöntőjének első meccsén találkozott egymással. A Sunderland hazai pályán 2-1-re megverte nagynevű riválisát, amely 2001 után először kapott ki három egymást követő tétmeccsen.

David Moyes a találkozó után meglehetősen kiborult, a játékvezetőket okolta a vereségért. “Nekünk nemcsak az ellenfelek legyőzése jelent akadályt, hanem a játékvezetőké is, ami valóban borzasztó. Lassan már nevetnünk kell azon, amit a bírók művelnek” – kezdte a menedzser.

“Hogy ítélhet a partjelző tizenegyest, mikor a bíró ott áll, közvetlenül látja az esetet, miközben az asszisztensének valahogy át kellene látnia Patrice Evrán ahhoz, hogy tudja, mi történt? Egyszer hasonló esetben mi kapunk sárga lapot műesésért, máskor meg az ellenfél a meccset eldöntő tizenegyest. Azt sem értem, hogy az első gól előtti helyzetben miért kellett szabadrúgást ítélni.”

A Manchester United szombaton a 13. helyezett Swansea csapatát fogadja a bajnokságban. A Swansea a legutóbbi fordulóban a másik manchesteri csapattal, a Cityvel játszott, és bár 3-2-re kikapott, de megszorongatta nagyobb nevű ellenfelét. A szombati találkozón a hazai pályán játszó Manchester United győzelmére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.33, a Sunderland sikerére pedig 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply