Megvan Mourinho első új igazolása

2016. June 9. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Eric Bailly
Eric Bailly, a Villarreal 22 éves védője sikeresen átment az orvosi vizsgálaton a Manchester Unitednél, és így ő lett José Mourinho első igazolása.

“Egy álom vált valóra azzal, hogy a Manchester United játékosa lettem. Mindig is arra vágytam, hogy a legmagasabb szinten futballozhassak, úgyhogy most igazán boldog vagyok, hogy a világ legnagyobb klubjánál lehetek” – nyilatkozta Bailly, aki négy évre írt alá, és az angol lapértesülések szerint 30 millió fontot tett le érte a MU a Villarreallnak.

Bailly azt mondta, szeretne fejlődni, és ebben nagy segítségére lesz, hogy José Mourinhóval dolgozhat együtt. A portugál edző elégedett lehet, hogy sikerült az Old Traffordra csábítani a játékost, ugyanis a Manchester City, a Barcelona, a Bayern München és a Borussia Dortmund is érdeklődött iránta, mégis a MU lett a befutó. “Eric egy fiatal védő, remek adottságokkal és tehetséggel megáldva, akinek eddig folyamatosan fölfelé ívelt a pályája, és idővel akár a világ legjobb hátvédje is lehet belőle. Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk, és a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle” – méltatta új játékosát Mourinho. Bailly megtiszteltetésnek tartja, hogy egy olyan tapasztalt és eredményes edző, mint Mourinho, őt vitte elsőként új csapatához.

A Villarreal remek üzletet kötött, hiszen 2015 januárjában 4,4 millió fontért szerezte meg az elefántcsontparti játékost, akit most hétszer annyiért adtak el. A 15-szörös válogatott Bailly úgy lett a MU játékosa, hogy az európai topligákban eddig összesen negyven meccsen lépett pályára. A válogatottal viszont Afrika-kupa győztes lett 2015-ben, úgyhogy a nemzetközi rutinja megvan 22 éves kora ellenére. Korábbi espanyolos edzője, Manolo Márquez azt mondta, biztos benne, hogy Bailly Angliában is sikeres lesz majd.

Azt még nem tudni, Mourinho kiket csábít még a nyáron a MU-hoz, de a United bajnoki címére máris lehet fogadni, erre a szorzó 5.00, míg a Chelsea elsőségére 7.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply