Megszilárdítaná helyét a Liverpool

2014. February 23. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers

A Liverpoolnak még 12 bajnokija van hátra a szezonból, és ahhoz, hogy több éves távollét után ismét a Bajnokok Ligájában induljon, meg kell tartania jelenlegi pozícióját.

 

A forduló előtt a Liverpool a negyedik helyen állt a Premiershipben, de lemaradása csak négy pont volt az éllovas Chelsea mögött. Brendan Rodgers, a Mersey-partiak menedzsere szerint együttese már bebizonyította, hogy van olyan erős, mint bármelyik rivális topcsapat, innentől kezdve már “csak” az a cél, hogy megszilárdítsa helyét a tabella élmezőnyében, és ne csússzon visszább a tabellán.

“Ha ugyanúgy teljesítünk az utolsó 12 fordulóban, mint eddig, akkor sikerülni fog a Bajnokok Ligája-részvétel kiharcolása. A klubnak csodás történelme van a legrangosabb európai sorozatban, szeretnénk visszatérni a kontinens legjobbjai közé” – jelentette ki Rodgers.

A szakember hozzátette: merészebb célokat is meg lehet fogalmazni a szezon hajrájában, de először meg kell szilárdítania a csapatnak a helyét az első négy között. Ha ez megtörtént, akár ambiciózusabb helyezésről is lehet beszélni.

“A lehető legtöbb pontot kell szereznünk a szezon végéig. Minden meccset meg akarunk nyerni, és ha ez nem is könnyű feladat, megvan hozzá a szükséges magabiztosságunk” – tette hozzá a szakember.

A Liverpoolnál nincs jobb formában lévő csapat jelenleg a Premiershipben. A vörösök legutóbbi hat bajnokijából négyet megnyertek, kettőn döntetlent játszottak, hazai pályán 13 meccsből 11-et sikerült megnyerniük. Vasárnap a 10. helyen álló Swansea-t látják vendégül, győzelmükre 1.28 az odds, a döntetlenre 6.00, a vendégek diadalára 12.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply