Megsérült Mandzukic

2015. September 22. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Mandzukic
A Juventus csatára, Mario Mandzukic sérülést szenvedett a hétvégén, és valószínűleg három hétig nem állhat csapata rendelkezésére.

A Juventus a hétvégén valamennyit javított idei mérlegén, a rosszul rajtoló címvédő vasárnap 2-0-ra nyert a Genoa otthonában. Massimiliano Allegri csapata egy öngóllal és egy tizenegyesgóllal győzött idegenben, és ezzel megszerezte idei első sikerét a Serie A-ban. A Juventus így is csak 13. a tabellán, ráadásul újabb nem várt problémával kellett szembesüljön.

A genovai összecsapáson is kezdő volt Mario Mandzukic, aki a hajráig erősítette a torinóiakat. Az utolsó percekben lecserélt játékossal kapcsolatban a meccs után sérülést emlegettek, a klub hétfőn megerősítette a híreket.

“A vasárnap jelentkező gondok után alaposabb vizsgálatokat végeztünk el, melyek kimutatták, hogy a támadó jobb combjában kisebb izomsérülés alakult ki. Emiatt nagyjából 20 napig nem edzhet a csapattal” – szól a közlemény.

Ugyanazon a találkozón megsérült Alvaro Morata is, ám az ő állapota kevésbé súlyos.

“Morata szintén átesett a vizsgálaton, hasfalhúzódást állapítottak meg nála, állapotát folyamatosan követjük” – írja a Juventus oldala.

A bajnoki címvédő edzőjének ugyanakkor gyorsan meg kell oldani a hiányzók pótlását, ugyanis már szerdán újabb bajnoki vár a Juventusra, az ellenfél az újonc Frosinone lesz.

A Frosinone az egyetlen csapat a Serie A-ban, amely még nem szerzett pontot, ők a sereghajtók négy forduló után.

A Juventus sikerének a szorzója 1.16, a döntetlenre 7.00, a Frosinone győzelmére 19.00 az odds.

A két csapat utoljára a Serie B-ben találkozott egymással, a 2006/2007-es szezonban mindkét összecsapást a Juventus nyerte, idegenben 2-0-ra, hazai pályán 1-0-ra győzte le a soron következő ellenfelét.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply