Megfázott Pogba

2015. September 18. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Paul Pogba
A Juventus középpályása betegség miatt nem is edzett csütörtökön, de még nem biztos, hogy ki kell-e hagyjon meccset.

A Juventus nagyon rosszul kezdte a bajnokságot, három forduló után még mindig csak egy pontot szerzett. Allegri csapata történelmi mélypontot ért el azzal, hogy két vereséggel kezdett a pontvadászatban, és ezen még az sem sokat javít, hogy a Bajnokok Ligájában sikerült fontos győzelmet aratni. A Manchester City elleni sikerből kulcsszerepet vállalt Paul Pogba, aki remek gólpasszal szolgálta ki Mario Mandzukicot. A BL-ben aratott győzelem után a bajnokságban is meg kell szerezni a három pontot, vasárnap a Genoa lesz az ellenfél, Allegrinek pedig minden játékosára szüksége lesz.

A keret egyik legnagyobb sztárja, Paul Pogba játéka csütörtökön vált kérdésessé, miután a középpályás betegség miatt nem vehetett részt az edzésen. A francia labdarúgó hétvégi játékáról majd csak szombaton döntenek.

A Juventus védője, Martin Caceres a Manchester City elleni 2-1-es siker után kijelentette, hogy a Genoa legyőzése keményebb feladat lesz, mint az angolok elleni siker volt.

“Az olyan csapatok, mint a Manchester City, ad helyet a játékra. A Genoa ellen ugyanez már nehezebb feladat lesz.” – nyilatkozta Caceres.

A Genoa vasárnapi győzelmének a szorzója 4.50, a döntetlenre 3.50, a Juventus sikerére 1.83 az odds.

Két vereséggel és egy győzelemmel kezdte a bajnokságot a Genoa.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply