Megerősítették a kritikák a Milant

2015. January 14. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Filippo Inzaghi szerint a Sassuolo elleni kupameccsen megmutatta a Milan, hogy van karaktere, és a vezetőedző szerint ugyanezt kell nyújtania vasárnap az Atalanta ellen is.

 

Másfél héttel ezelőtt az olasz bajnokságban a Sassuolo megviccelte a Milant, ugyanis hiába vezettek a piros-feketék hazai pályán 1-0-ra, a vendégek fordítottak, és 2-1-re nyertek. Hasonlóan alakult a forgatókönyv a két csapat keddi Olasz Kupa-mérkőzésén is, a Milan Pazzini idei első góljával vezetett otthon, amikor jött Sansone tizenegyese, és fél órával a vége előtt egyenlített a Sassuolo. Fordítani azonban ezúttal nem tudott, De Jong pedig a 86. percben bevágta Poli kipattanó kapufáját, így továbblőtte a Milant a legjobb nyolc közé.

Filippo Inzaghi azt emelte ki, hogy csapata az utóbbi időben hasonlót forgatókönyv szerint játszotta a meccseit, gyakran megszerezte a vezetést, mégsem sikerült megnyernie a mérkőzéseket. “A büntető, amit megítéltek ellenünk, ezúttal nem összetörte a társaságot, hanem megerősítette, ennek pedig nagyon örülök, mert nagyon kemény tíz napon van túl a csapat” – kezdte az értékelést Inzaghi.

“Én mindig is bíztam a játékosaimban, a Torino elleni múlt heti meccs után is, amikor szintén vezettünk, de nem tudtunk győzni. Kaptunk is hideget-meleget, de a kritikák megerősítettek bennünket. Nem mindig játszottunk úgy az utóbbi időben, ahogy egy Milannak kell, de most jól teljesítettünk, megmutattuk, hogy van karakterünk, és ugyanezt a játékot kell folytatnunk vasárnap is” – mondta a fiatal vezetőedző.

A Milan a bajnokságban három forduló óta nyeretlen, így visszacsúszott a nyolcadik helyre, vasárnap pedig az Atalantát fogadja, amely négy forduló óta nem tudott nyerni a Serie A-ban, és csupán két pontra van a kieső zónától. A Milan győzelmére 1.50, a döntetlenre 4.00, az Atalanta sikerére pedig 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply