Mascherano Ronaldótól tart

2014. March 21. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Javier Mascherano

A Barcelona védője szerint a Real Madrid portugál csillaga a pálya minden pontján életveszélyes, ugyanakkor a világ legjobb játékosának továbbra is Lionel Messit tartja.

 

Vasárnap rendezik a spanyol labdarúgó-bajnokság csúcsrangadóját, az első helyezett Real Madrid a harmadik Barcelonát látja vendégül. A két csapatot négy pont választja el egymástól, vagyis a katalánok számára sorsdöntő lehet az összecsapás.

Javier Mascherano szerint a barcelonai védelemnek egyértelműen Cristiano Ronaldóra kell a legjobban figyelni, a portugál ebben a szezonban 37 meccsen 41 gólnál jár. A védő úgy véli, hogy társaival figyelni kell arra, hogy Ronaldónak ne legyen helye a pályán.

“Cristiano elképesztő futballista, nem véletlenül nyerte meg az Aranylabdát. Bárhonnan képes betalálni” – véli Mascherano. “Nagyon figyelni kell rá, hogy szorosan fogjuk, de ő olyan játékos, akinél sosem mehetsz biztosra.”

Ugyanakkor a Barcelona védője szerint az ellenfélnek sem lesz könnyű dolga, Mascherano szerint ugyanis csapattársa, Messi még nagyobb veszélyt jelent a kapura, mint a portugál.

“Leo folyamatosan fejlődik, ő a világ legjobbja” – dicsérte argentin honfitársát Mascherano.

A Real Madrid vasárnapi sikerének az oddsa 2.25, a döntetlenre 3.50, a Barcelona győzelmére 3.00 a szorzó.

A két csapat elmúlt öt meccséből kettőt a madridiak nyertek meg, két meccs döntetlennel zárult, míg a Barcelona egyszer diadalmaskodott. Ősszel a katalánok 2-1-re nyertek hazai pályán.

A királyiak a pontvadászatban elmúlt öt meccsükből négyet megnyertek és egyszer ikszeltek, míg a Barcelona két veresége mellett háromszor győzött.

Forrás: Unibet

Leave a Reply