Mascherano hosszabbít a Barcelonával

2014. June 8. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Javier Mascherano
Az argentin válogatott labdarúgó 2018-ig írt alá a katalán klubhoz, és a hírek szerint kivásárlási árát 100 millió euróban állapították meg.

 

Nagy átalakulás vár a Barcelonára, a klub nem is tagadja, hogy nagy jövés-menés várható a nyáron. A csapat az elmúlt szezont hosszú idő után trófea nélkül zárta, és ennek a vezetőedző mellett több áldozata is lesz kereten belül. A hírek szerint többek között Cesc Fabregas is eligazol, korábban a spanyol sajtó Javier Mascheranót is a távozók közé sorolta.

Mascherano 2010-es leigazolása óta már több poszton is bizonyított, eleinte a középpályán kapott helye, majd Josep Guardiola egyre többször a védelemben számított rá. Az argentin Tito Vilanova és Gerardo Martino irányítása alatt is inkább a hátsó alakzatban kapott lehetőséget. A jelek szerint a vezetőséget meggyőzte Mascherano sokoldalúsága, a Barcelona ugyanis 2018-ig szóló szerződést ajánlott a labdarúgónak, aki el is fogadta azt.

Mascherano jelenleg az argentin válogatottal készül a csütörtökön kezdődő világbajnokságra, és vasárnap ünnepli 30. születésnapját.

“A Barcelona örömmel jelenti be, hogy megegyezésre jutottunk Javier Mascheranóval, aki 2018. június 30-ig ír alá, a szerződés része egy egyéves hosszabbítási lehetőség. A kivásárlási árát pedig 100 millió euróban határozza meg a szerződés” – szól a klub hivatalos bejelentése.

A Barcelona a mögöttünk hagyott szezonban már a negyeddöntőben búcsúzott a BL-ben, míg a bajnokságban a második helyen zárt: arra, hogy idén a katalánok nyerik a spanyol pontvadászatot, 2.10 az odds, míg Mascheranóék Bajnokok Ligája-sikerére 6.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply