Mancini bizonyítani akar

2014. November 16. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Roberto Mancini
Roberto Mancini szerint az Inter nem középszerű csapat, a régi-új vezetőedző bizonyítani akarja, hogy a kék-feketék többre képesek annál, mint amit eddig produkáltak a szezon során.

 

Az Inter pénteken jelentette be, hogy szerződést bont Walter Mazzarrival, akinek a helyére Mancini érkezik. Az egykori válogatott labdarúgó nem először ül le a milánóiak kispadjára, 2004 és 2008 között már sikerre vezette a gárdát. A szakember akkor három bajnoki címet nyert az Interrel, majd a Manchester Cityhez került, amellyel ugyancsak első tudott lenni az angol pontvadászatban.

Mancini legutóbb a török Galatasaraynál vállalt munkát, Walter Mazzarri helyzetének a romlásával viszont neve már korábban is felmerült az Internél. A klub pénteken jelentette be az edzőváltást.

“Nincs időnk vesztegetni az időt, dolgoznunk kell. Biztos vagyok benne, hogy a csapat versenyképes, de sokat kell fejlődnünk ahhoz képest, amit a csapat a bajnokságban produkált. Képesek vagyunk rá” – jelentette ki Mancini kinevezése után.

“Nagyon várom az új kalandot, örülök, hogy visszatérhettem a klubhoz, amelyet az otthonomnak tekintek. Kész vagyok a kihívásra, most a Milan elleni derbire” – mondta határozottan Mancini.

A 7. helyezett Milan jövő vasárnap látja vendégül a kilencedik Intert: a hazai győzelem oddsa 2.50, a döntetlenre 3.25, a vendégek sikerére 2.80 a szorzó.

A két milánói csapat elmúlt öt meccséből hármat nyert az Inter, egy lett döntetlen, legutóbb viszont a Milan hazai pályán 1-0-ra megverte városi riválisát.

Egyik csapat sem lehet büszke formájára, az Inter két, a Milan egy meccsét nyerte meg legutóbbi öt bajnokijából.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply