A Manchester City nem adja fel

2014. April 27. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Manuel Pellegrini

A Manchester City vasárnap a Crystal Palace otthonában lép pályára, Manuel Pellegrini együttese még bízik a bajnoki cím megszerzésében.

 

Három fordulóval az angol bajnokság vége előtt a Liverpool nagy előnnyel áll a tabella élén, a listavezető a második helyezett Chelsea elleni rangadója előtt ötpontos előnnyel vezet, a harmadik Manchester City lemaradása hat pont, de Pellegrini fiai még egy meccsel kevesebbet teljesítettek riválisaiknál.

Vasárnap a középmezőnyben küzdő Crystal Palace fogadja a bajnoki esélyeihez ragaszkodó manchesteri alakulatot. A hazai gárda félelmetes formában van, ennek is köszönhető, hogy gond nélkül kiharcolta élvonalban maradását. A Crystal Palace a Newcastle United elleni veresége óta mind az öt bajnokiját megnyerte, és felkúszott a tabella 11. helyére. Hazai statisztikájára is büszke lehet Tony Pulls csapata, elmúlt hét otthon lejátszott bajnokijából ötöt győztesen vívott meg.

A szezon hajrájáig megállíthatatlanul menetelő Manchester City az utóbbi hetekben elvesztette a fonalat, elmúlt öt bajnokijából csak kettőt tudott megnyerni, és ezzel hatalmas esélyt szalasztott el a bajnoki cím megszerzése kapcsán. Pellegrini gárdájának idegenbeli statisztikája is jelentősen leromlott a szezon végére, az utolsó hat idegenben lejátszott mérkőzéséből kettőt megnyert, kettő döntetlennel zárult, kettőt pedig elbukott.

“A játékosok még mindig hisznek, még bármi megtörténhet. Nagyon nehéz meccs vár ránk, ahogy a Crystal Palace elleni decemberi találkozónk sem volt könnyű” – utalt Pellegrini a két csapat őszi bajnokijára, amelyet 1-0-ra a manchesteriek nyertek.

A Crystal Palace vasárnapi győzelmének az oddsa 7.50, a döntetlenre 1.44, a Manchester City sikerére 1.44 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply