Ludogorets vs. Real Madrid – 2014/10/01

2014. October 1. Wednesday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

FC Ludogorets Razgrad VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/10/01 20:45 (CET),

Vasil Levski Stadion

Real Madrid CF
Csoport pozíció: 3 Csoport pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, B csoport, 2 kör: a bolgár Ludogoretshez látogat az elmúlt szezon Bajnokok Ligájának győztese a Real Madrid.

A Ludogorets az elmúlt fordulóban a Liverpool vendége volt és 2-1 arányú vereséget szenvedett. Az angolok góljait Balotelli és Gerrard szerezték, a bolgároktól Abalo volt eredményes.

A Liverpool elleni mérkőzés után a Ludogorets három meccset játszott, előbb kettőt megnyert a Litex Lovech és a Botev Vratsa ellen, majd az utolsó találkozóján 3-2 arányú vereséget szenvedett a Levszki Szófiától. 10 forduló után a bolgár legfelsőbb osztály negyedik helyén állnak.

A Real Madrid az első körben a Baselt fogadta és 5-1-re verte. A királyiak góljait akkor Bale, Rodriguez, Benzema, Ronaldo és Suchy (öngól) szerezték, az svájciaktól Gonzalez talált be.

A Basel elleni találkozó után a Real három mérkőzést játszott a spanyol bajnokságban és mindhármat megnyerte, előbb a Deportivo La Corunához látogatott, akiket 8-2-re hengerelt le, majd az Elchet látta vendégül és 5-1 arányú győzelmet aratott, az utolsó bajnokin pedig a Villarreal vendége volt és 2-0-ra győzött. A Primera Divízió 5. helyét foglalja el jelenleg 6 forduló után.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 16.00 1 | 16.00 Unibet X | 7.00 X | 7.00 Unibet 2 | 1.20 2 | 1.20 Unibet

A mérkőzés egyértelmű esélyese a Real Madrid, de otthonában a Ludogorets is tud meglepetéseket okozni.

Georgi Dermendzhiev, a Ludogorets vezetőedzője bízik abban, hogy a Real Madrid ellen is jó eredményt tudnak elérni, ezért a lehető legjobb csapatot fogja a pályára küldeni, nem fog hiányozni a játéktérről Abalo, Bezjak, Marcelinho, Abel, Dyakov és Moti sem.

A másik oldalon Carlo Ancelotti szintén komolyan veszi a bolgár csapat elleni mérkőzést és a legjobb felállításban küldi a pályára csapatát, biztosan ott lesznek Benzema, Ronaldo, Bale, Rodriguez, Modric, Ramos, Varane és Casillas is.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Ludogorets 10 5 2 3
Real Madrid 10 5 1 4

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Ludogorets – hazai 5 4 1 -
Real Madrid – vendég 5 2 - 3

Összegzés:

Nem hiszem, hogy a kis bolgár együttes gondot tudna okozni a Real Madridnak. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Real Madrid győzelem | 1.20 Real Madrid győzelem | 1.20 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/10/01, 11:44

Related Articles

Leave a Reply