A Liverpool trófeákat akar nyerni

2014. July 27. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers
Köszönhetően a mögöttünk hagyott bajnoki szezonban nyújtott jó teljesítményének a Liverpool második helyen zárt az angol Premier League-ben, így visszatért a Bajnokok Ligájába, tehát a csapattal szembeni elvárások is nőttek: most már trófeákat kell nyerni.

 

Ugyan Luis Suárez 80 millió euró ellenében távozott a spanyol Barcelonához, Brendan Rodgers menedzser szerint a Mersey-partiaknak idén emelniük kell a tétet.

“Reményeink szerint idén nyerünk egy trófeát” – kezdte mondandóját az északír szakember, akinek együttese magyar idő szerint vasárnap éjfélkor a görög Olympiakosszal csap össze egy felkészülési torna keretein belül, győzelmét pedig 1.75 szorzóval lehet megjátszani. “Ez az, amit az előttünk álló szezonban szeretnénk elérni.”

A tavalyi szezonban a Liverpool az utolsó fordulóig harcban állt a bajnoki címért, végül be kellett érnie a második hellyel a Manchester City mögött. Egy évvel ezelőtt a “vörösök” végső győzelmére az angol ligában több mint 30-szoros pénzt fizettek a bukmékerek, most x az odds rájuk.

“Amikor aláírtam a szerződésem, az volt a célunk, hogy a klubbal minél előbb visszakerüljünk a BL-be, mert oda tartozik, és ennek köszönhetően a minőségi játékosok is szívesebben igazolnak hozzánk” – folytatta Rodgers. “Most, hogy a csapat stílusa egyre jobban kiforr, számunkra egyértelműen a cél: trófeát, kupákat kell nyerni.”

Suárez távozásával a világ egyik legjobbját veszítette el a Liverpool, de érkezett már a csatársorba Rickie Lambert, a középpályára Adam Lallana, Emre Can és Lazar Markovics. A klub a hírek szerint közel áll a védő Dejan Lovren és a csatár Loic Remy megszerzéséhez is.

Arra, hogy a Liverpool megnyeri a Bajnokok Ligáját 29.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply