Lewandowski mindent belead a Bayern ellen

2014. May 4. Sunday in Hírek, Német Bundesliga

Robert Lewandowski a nyártól a Bayern München labdarúgója lesz, ám a lengyel támadó ígéri, hogy a kupadöntőn mindent belead majd a Borussia Dortmund sikeréért.
Robert Lewandowski

Lewandowski leendő csapata elleni is a maximumot ígéri.

Lewandowski az elmúlt szezonokban a bajorok egyik kiszemeltje volt, ám leigazolni nem tudták a lengyel válogatott játékost, akinek a nyáron jár le a szerződése a dortmundiakkal. A csatár nem kívánt hosszabbítani, és már az év elején bejelentette, hogy a Bayern Münchenben folytatja pályafutását.

A szezonból már csak két meccs van hátra a Borussia Dortmund számára, amely a bajnokságban már biztosan második helyen végez, ám még van esélye trófeát szerezni. Jürgen Klopp tanítványai május 17-én a Német Kupa döntőjében a Bayern München ellen lépnek pályára.

Lewandowski főszereplő lehet a fináléban, a lengyel támadó azt ígéri a dortmundi híveknek, hogy mindent belead leendő csapata ellen.

“Négy fantasztikus évet töltöttem itt, és még nincs vége. Rengeteg gólt szereztem, megannyi tapasztalattal lettem gazdagabb a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában egyaránt. Dortmundban a hétvégi volt az utolsó meccsem, de Berlinben még két nagyon fontos találkozó vár ránk. Az én dortmundi sztorim még nem ért véget” – utalt a Hertha elleni utolsó bajnokira, illetve a fővárosban rendezendő kupadöntőre Lewandowski. A lengyel támadó még versenyben van a gólkirályi címért is, jelenleg Mario Mandzukiccsal együtt 18 góllal áll a góllövőlista élén.

A kupadöntőben Borussia Dortmund rendes játékidőben aratott győzelmének az oddsa 3.80, a döntetlenre 4.00, a Bayern München 90 perc alatt kiharcolt sikerére 1.80 a szorzó.

A két gárda mindkét bajnokiját a Bayern nyerte 3-0-ra.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply