Lemarad Kompany a visszavágóról

2016. April 12. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Vincent Kompany
Vincent Kompany biztosan nem lépik pályára a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágón, Ortamendi viszont játszhat a keddi mérkőzésen.

A Manchester City a legrangosabb európai kupasorozatban megnyugtató eredményt ért el a PSG elleni első meccsen, az idegenbeli 2-2-es döntetlennel hazai pályán az angol csapat kezében van a saját sorsa. A hétvégén Pellegrini gárdája 2-1-es sikerrel hangolt, a Premier League 33. fordulójában a manchesteriek hazai pályán nyertek a West Bromwich Albion ellen.

A BL negyeddöntőjének a visszavágójára kedden kerül sor, a párizsiak elleni hazai találkozó előtt azonban több rossz hír is érkezett az angol klub háza tájáról. A csapatkapitány biztosan nem tudja vállalni a játékot a keddi összecsapáson, Vincent Kompany továbbra sem épült fel sérüléséből. A belga védő a szezon jelentős részét kihagyta különböző sérülései miatt, jelenleg egy vádli probléma miatt nem bevethető. Kompany a Dinamo Kijev elleni március 15-i összecsapáson sérült meg, a vizsgálatok elsőfokú izomszakadást diagnosztizáltak nála. A manchesteriek menedzsere remélte, hogy a BL-negyeddöntő visszavágón már pályára küldheti, ám maga a szakember jelentette be, hogy erre nem kerülhet sor.

“Vincent Kompany nincs 100 százalékos állapotban, ezért nem lehetséges, hogy pályára lépjen a keddi mérkőzésen” – mondta Pellegrini.

A szakember azt is bejelentette, hogy Nicolas Ortamendi a hétvégi bajnoki fordulóban egy bokasérülést szedett össze, ám Pellegrini szerint az argentin labdarúgó vállalni tudja a játékot.

A Manchester City keddi sikerére a szorzó 3.00, a döntetlenre 3.60, a PSG győzelmére 2.40.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply