Lázadás a Manchester United-nál

2015. September 11. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Ashley Young
Nem lehet ráfogni, hogy túl jó hangulatban készülnek a Manchester United játékosai a szombati, Liverpool elleni találkozóra.

A Times és a Sun is azt írták, hogy a United játékosok azért panaszkodtak Van Gaalnál, mert túlságosan szigorúak a módszerei, és nem ad elég lehetőséget a játékosoknak, hogy kibontakozzanak a pályán.

A Times szerint a csapat idősebb tagjai szembesítették Van Gaalt a problémával. A focisták úgy látják, hogy az edző rugalmatlan, ami a teljesítményükre rossz hatással van, és a csapat játékából hiányzik a kreativitás.

A hangadóknak az sem tetszett, ahogyan Van Gaal a brazil védővel, Rafael da Silvával bánt, aki végül a francia Lyonhoz igazolt, miután az edző éreztette vele, hogy nincs rá szüksége. Szintén nagy visszhangja volt a David De Gea ügynek, a spanyol válogatott kapust a Real Madrid vitte volna, de végül túl későn készültek el a felek a papírmunkával és kicsúsztak az időből.

A kapus ennek ellenére azt nyilatkozta, hogy örömmel tér vissza a válogatottól az Old Traffordra, és bízik abban, hogy vissza tud kerülni a kapuba, de egyelőre a nyáron igazolt argentin Sergio Romerónak szavazott bizalmat Van Gaal.

A szombati meccsen a vezetőedző nem számíthat Phil Jonesra, míg a másik oldalon Brendan Rodgersnek jóval nehezebb dolga lesz, mivel nem vetheti be Joe Allant, Adam Lallanát, Daniel Sturridge-ot, John Flanagant és Philippe Coutinhót sem a nagy rivális ellen. Négy forduló után a MU-nak és a Poolnak is 7-7 pontja van, a meccs tétje tehát nem kicsi, aki nyer, az elég közel marad a négyből négyet nyerő Manchester City mögött.

A Manchester United győzelmére 1.95, a döntetlenre 3.50, a Liverpool sikerére 4.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply