Következő csapata ellen zárja az idényt Hummels

2016. May 17. Tuesday in Hírek, Német Bundesliga

Mats Hummels
Egy újabb nagy név a Dortmundból a Bayern Münchenhez távozó futballisták sorában Mats Hummels, de e hét végén még a sárga-fekete színekért kell küzdenie.

A bajorok előszeretettel szerződtetik a Dortmund kulcsembereit, Robert Lewandowski és Mario Götze után idén Mats Hummelsszel erősítik meg soraikat. A válogatott védőért szép pénzt kap a Borussia, de a szurkolók közül sokan nem bocsátják meg a játékosnak, hogy a nagy riválishoz távozik.

Hummels szombaton utoljára játszik a Dortmund mezében, ráadásul éppen következő együttese, a Bayern München ellen, a Német Kupa döntőjében. Karl-Heinz Rummenigge, a müncheniek elnöke szerint a védőnek ezen a meccsen a maximumot kell adnia a Borussia mezében.

“Érdekes mérkőzés lesz Mats számára, efelől nincs kétségem, nem lesz könnyű a feladata pszichológiai szempontból. De én csak azt tudom neki tanácsolni, hogy ezen a mérkőzésen még adja a maximumot a jelenlegi klubjáért, most ez a feladata, sőt, egyedüli kötelessége” – fogalmazott Rummenigge.

Arra, hogy a Bayern a rendes játékidőben megnyeri a szombati kupadöntőt a szorzó 2.00, a döntetlenre 3.60, a Dortmund 90 perc alatt kiharcolt diadalára 3.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply