Kokét és Pogbát akarja a Manchester City

2014. December 31. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Manuel Pellegrini
Az angol bajnokságban második helyen álló Manchester City szeretné leigazolni az Atlético Madridból Kokét, valamint a Juventusból Paul Pogbát, míg a mellőzött City-védő, Matija Nastasics a Schalkéban köthet ki.

 

A Mundo Deportivo spanyol lap beszámolója szerint a Manchester City két középpályást is kinézett magának: Koke és Paul Pogba az a két focista, akit Manuel Pellegrini menedzser Angliába szeretne csábítani a nyári átigazolási időszakban.

Az újság úgy tudja, hogy az angol klub sportigazgatója, Txiki Begiristain az utóbbi időben a Bajnokok Ligájában mindkét játékost megnézte, és mivel megfelelőnek találta a játékukat, szeretné megszerezni őket. Koke árát 35,2, míg Pogbáét 39,6 millió euróra becsüli a mértékadó Transfermarkt.de oldal, ugyanakkor az is tény, hogy mindkettő kulcsjátékos a klubjában, és nem szívesen válnának meg egyikőjüktől sem.

Nem úgy a Manchester City Matija Nastasicstól, aki kevés lehetőséget kapott az idén Pellegrinitől, annak ellenére, hogy sok a sérült védő a keretben, konkrétan egyszer lépett pályára, amikor augusztusban a csapat 3-0-ra kikapott az Arsenaltól a Szuperkupa-döntőben.

A 21 éves szerb hátvédért bejelentkezett a Schalke, amely kölcsönvenné őt, és ezt a gelsenkircheni klub általános menedzsere is elismerte.

“Nagyon érdekel bennünket Nastasics, kapcsolatban vagyunk az ügynökével, aki jelenleg is tárgyal a Manchester City vezetőivel, hogy a játékost elengedjék hozzánk” – mondta Horst Heldt, aki kölcsön plusz opcióval szeretné megszerezni Nastasicsot.

A tabella második helyén álló Manchester Cityt a listavezető Chelsea-től három pontra van lemaradva, csütörtökön pedig azt a Sunderlandet fogadja, amely a legutóbbi öt bajnokijából csak egyet nyert meg. A manchesteriek győzelmére 1.22 az odds, a döntetlenre 7.00, a Sunderland sikerére pedig 16.00 a szorzó.

Fantasztikus Élő fogadási akciónk visszatér a Stoke-Manchester United angol bajnokira! Egyszerűen tegyen meg egy fogadást a hétfői mérkőzés megkezdése előtt, majd a találkozó alatt fogadjon bármely élő fogadás piacunkon. Amennyiben első élő fogadásával nem nyer, visszafizetjük annak tétjét.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply