Kloppot csak a BL-döntő érdekli

2013. May 25. Saturday in Előzetes, Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Ottmar Hitzfeld, a Borussia Dortmund és a Bayern München egykori trénere nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Jürgen Klopp hozzá hasonló utat járjon be, és a Dortmund után a bajoroknál is edzői munkát vállaljon.

Jürgen Klopp

Klopp egyelőre nem gondolkozik távozáson.

“Abszolút el tudom képzelni, hogy Klopp egyszer majd Münchenben legyek edző, hiszen ott szinte alapkövetelmény, hogy csak a legjobb német szakember dolgozhat” – idézte Hitzfeldet a Bild. “Klopp fantasztikus munkát végez, ő egy nagyon intelligens edző, aki plusz érzelmeket tud felszabadítani játékosaiban, és a taktikát a legmagasabb szintre emeli.”

Klopp számára a Bayern egyelőre csak ellenfélként jöhet szóba, szombaton ugyanis a Bajnokok Ligája-döntőjében csap össze a Bundesliga első két helyezettje. A Dortmund rendes játékidőben elért győzelmére 4.65 4.65 Winmasters  az odds, a döntetlenre 4.05 4.05 Sportingbet , míg a Bayern sikerére 1.80 1.80 Sportingbet  szorzóval lehet fogadni.

A Sun megszólaltatta Kloppot, az angol lap szerint ugyanis nem elképzelhetetlen, hogy a Jose Mourinho és Pep Guardiola mellett a legjobb edzők egyikeként emlegetett szakember hamarosan a Premier League-ben folytatja pályafutását.

A Sun kitért anyagában arra, hogy Roberto Di Matteo menesztését követően a Chelsea megkörnyékezte, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy Dortmundban maradjon.

„Lehetséges, hogy a játékosaimhoz hasonlóan most sok klubhoz mehetnék. Lehet, hogy ha azt mondanám, várom az ajánlatokat, akkor rohannának Dortmundba értem. De ez engem jelenleg egy cseppet sem érdekel” – mondta.

A szakember a Guardiannak arról beszélt, hogy a Bayern ugyanolyan futballnagyhatalom akar lenni, mint a Barcelona, de hiába van kellő pénz, a legjobb játékosok felvásárlása még nem garancia semmire.

“Amikor a Málaga elleni negyeddöntős továbbjutás után közölték velem, hogy Mario Götze a Bayernbe megy, úgy éreztem magam, mint aki infarktust kapott” – mondta, célozva arra, hogy Kagava Sindzsi és Nuri Sahin is nagyobb karriert futott volna be, ha kitart még a Dortmund mellett, és nem igazol el az első hívószóra.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply