Kihagy egy hetet fogműtét miatt ter Stegen

2015. November 10. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Marc-Andre ter Stegen
A Barcelona kapusa nem tart a német válogatott kerettel, de a Real Madrid elleni el clásicón ismét ott lehet.

A német kapus az idény során Claudio Bravóval felváltva védi a katalánok kapuját, Marc-Andre ter Stegen négy bajnokin állhatott a barcelonaiak hálója előtt, összesen pedig már tízszer volt kezdő Luis Enrique csapatában. A Villarreal elleni bajnoki rangadón ismét csak a kispadon jutott hely a német válogatott játékosnak, akire most kisebb pihenő vár.

Ter Stegen egy fogászati beavatkozás előtt áll, a dolog természetére jellemző, hogy a kapus közel egy hétig nem edzhet. Ennek ellenére csak a válogatottal lesz kihagyása, a jövő hétvégén megrendezésre kerülő el clásicón ismét a katalánok rendelkezésére állhat.

A német válogatott soron következő mérkőzésein azonban nem szerepelhet, így a Nationalelf keretéhez sem csatlakozott. A német nemzeti tizenegy Franciaországgal és Hollandiával mérkőzik a következő napokban, klubjában a jövő héten térhet vissza a rendes kerékvágásba.

“Luis Enrique egy hétig nem számíthat ter Stegenre az edzéseken, de a kapus hétfőn már visszatérhet a keretbe, hogy a csapattal az el clásicóra készüljön” – szólt a Barcelona közleménye.

A Real Madrid és a Barcelona november 21-én játssza a szezon első rangadóját: a fővárosi alakulat sikerének a szorzója 2.15, a döntetlenre 3.60, a katalánok győzelmére 3.10 az odds.

Az elmúlt szezonban mindkét gárda nyert hazai pályán, a Real 3-1-re, a Barcelona 2-1-re győzött.

Forrás: Unibet

Leave a Reply