Kiesési rangadó Angliában

2014. November 3. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Gus Poyet
Ha a Sunderland labdarúgócsapata legyőzi idegenben a Crystal Palace-t a Premier League hétfő esti meccsén, akkor megelőzi a mostani ellenfelet, és elmozdul a kieső zónából.

 

Kiesési rangadót vív egymással a Crystal Palace és a Sunderland az angol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának zárómérkőzésén. A hazai pályán játszó Palace két győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel a 16. helyen áll a tabellán, a legutóbbi három bajnokijából egyet sem nyert meg, két vereség és egy döntetlen a mérlege. A Sunderland egy győzelemmel, öt döntetlennel és három vereséggel a 18., kieső helyen tanyázik a Premier League-ben, és az utolsó két bajnokiján kikapott. A két csapatot csupán egy pont választja el egymástól.

Gustavo Poyet, a Sunderland vezetőedzője úgy érzi, hogy mindent az elejéről kell kezdeniük, ha szeretnének elmozdulni a kieső helyekről. “Ha jó munkát akarsz végezni, akkor az alapnak kell stabilnak lennie. Nem elég az, hogy keményen dolgozunk napról napra, ugyanúgy kell védekeznünk, ahogy a szezon elején tettük, és a jelenlegi védekezésünkön nagyon gyorsan változtatnunk kell” – fogalmazott Poyet.

A Crystal Palace menedzsere, Neil Warnock arról beszélt, hogy a Sunderland nemrég 8-0-ra kikapott a Southamptontól. “Előfordul az ilyen, de előtte remek eredményei voltak mostani ellenfelünknek. Egyébként is, az idén bárki megverhet bárkit, évek óta nem volt ilyen szoros az angol bajnokság” – mondta Warnock.

A Sunderlandnél felépült bokasérüléséből Steven Fletcher, továbbra is sérült viszont Emanuele Giaccherini, Ricky Alvarez, Billy Jones és Sebastian Coates. A Crystal Palace-nál Scot Dann és James McArthur nem tudja vállalni a játékot.

A hétfő esti meccsen a hazai pályán játszó Crystal Palace győzelmére 2.10, a döntetlenre 3.50, a Sunderland sikerére pedig 3.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply