Khedirát megműtötték

2014. September 11. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Sami Khedira
Sami Khedira combizomsérülés miatt nem állhat csapata rendelkezésére, de felépülése alatt alávetette magát egy régóta húzódó beavatkozásnak is.

 

A német válogatott játékos az elmúlt években alapember volt a Real Madridban, nagy részt vállalva annak sikereiből. A középpályás már az elmúlt szezonban is többször megsérült, és az idei évadot is a maródiak listáján kezdte. Khedira combizomsérülés miatt nem bevethető, ám egy korábbi sérülésből hátramaradt operációt is bevállalt rehabilitációja során.

A madridiak labdarúgója az elmúlt szezonban mindkét térdével bajlódott, a bal térde kapcsán pedig egy kis operáció lehetősége merült fel, amin a játékos most át is esett.

“Sami Khedira egy artroszkópiás műtéten esett át, a bal térdét operálták. A játékos továbbra is combizomsérülés miatt nem bevethető. A beavatkozás sikeresnek bizonyult, az orvosi csapat elégedett volt. A játékos folytatja rehabilitációját, naponta kell kezelésekre járnia a következő időszakban” – szól a Real Madrid bejelentése.

A középpályásnak a találgatások szerint legalább hat-nyolc hetet kell kihagynia. A combsérülése miatt összekapott egymással a német szövetség és a Real Madrid, mindkettő a másikat hibáztatja Khedira állapota miatt.

Khedira csapata, a Real Madrid szombaton városi rangadón vesz részt a spanyol bajnokságban, a királyiak a címvédő Atletico Madridot látják vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.66, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 5.00 a szorzó.

A szezon nyitányaként a két madridi csapat már összecsapott egymással a spanyol Szuperkupáért, amelyet végül az Atletico Madrid hódított el két meccsen.

Forrás: Unibet

Leave a Reply