Juventus-verésre készül a Torino

2014. February 23. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Antonio Conte

Vasárnap a Juventus lesz a házigazdája a városi derbinek, amelyen egy kiváló formában lévő vendégcsapat lesz az éllovas ellenfele.

 

Bár a torinóiak legutóbbi hazai meccsüket, a Bologna elleni bajnokit elveszítették, egyáltalán nem panaszkodhatnak formájukra. Múlt héten 3-1-re nyertek Veronában, azt megelőzően pontot raboltak a Milan otthonából, legyőzték az Atalantát és a Sassuolót, így feljöttek a hetedik helyre a tabellán, hátrányuk csak három pont a már Európa Liga-indulást érő hatodik helyen tanyázó Inter mögött.

“Nagyszerű pillanatban játszunk a Juventusszal, ennél jobb időpontot nem találhattunk volna a derbire. A Verona legyőzése után magabiztosan készülünk a rangadóra” – mondta Kamil Glik, a Torino csapatkapitánya.

A jó formát tekintve a Juventust sem kell félteni, a zebrák csütörtökön 2-0-ra legyőzték a Trabzonsport az Európa Ligában, és október óta veretlenek a Serie A-ban, kilenc pont előnnyel vezetik a tabellát az AS Roma előtt. Antonio Conte vezetőedző azt emelte ki, hogy csapata legnagyobb ellenfele a sűrű versenynaptár lehet a következő hetekben.

“Sűrű program vár ránk, három naponta játszunk mérkőzéseket, ezért jól kell sáfárkodni az energiánkkal. A célunk az, hogy megnyerjük a Serie A-t és az Európa Ligát is” – így Conte.

A Juventus továbbra sem számíthat Giorgio Chiellinire és Mikro Vucinicra, a vendégeknél ugyanakkor nincs hiányzó a derbi előtt.

A Juventus győzelmére 1.28 az odds, a döntetlenre 5.00, a Torino diadalára 11.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply