by

Juventus FC vs. ACF Fiorentina – 2014/03/09

2014. March 8. Saturday in Elemzés, Futball elemzés, Olasz Serie A, PRÉMIUM tartalom

Juventus FC VS

Olasz Serie A

2014/03/09 12:30 (CET),

Juventus Arena

AC Fiorentina
Liga pozíció: 1 Liga pozíció: 4
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az olasz Serie A 27. fordulójának egyik rangadóján a Juventus fogadja otthonában a Fiorentinat.

A Juventus 69 pontot szerzett a 26 mérkőzésen, tehát 26 forduló alatt csak 9 pontot veszített és csak egyszer kapott ki, ezzel a teljesítménnyel vezeti az olasz bajnokságot, 11 ponttal megelőzve az AS Romat (nekik van egy elmaradt mérkőzésük). Legutolsó bajnoki mérkőzésükön az AC Milan vendégei voltak és 2-0-ra nyertek.

A Fiorentina 45 ponttal jelenleg 4. a Serie A tabelláján, 4 ponttal megelőzve az Intert és 7 ponttal lemaradva a Napolitól. Az utóbbi 5 fordulóban gyengén szerepeltek, 4 pontot gyűjtöttek az 5 mérkőzésen és 3-szor ki is kaptak. Legutolsó bajnoki meccsükön saját otthonukban szenvedtek 1-0 arányú vereséget a Laziotól.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.40 1 | 1.40 Sportingbet X | 4.65 X | 4.65 Winmasters 2 | 8.00 2 | 8.00 Unibet

Az öreg hölgy célja egyértelműen a Scudetto elhódítása, erre pedig valós esélyeik vannak, 11 ponttal vezetik az olasz bajnokságot és folyamatosan jól teljesítenek.

Fernando Llorente, a Juve csatára azt nyilatkozta, hogy a csapat továbbra is ugyanazzal az erőbedobással kell küzdjön, hogy megtartsa előnyét a tabellán. Llorente 23 bajnoki mérkőzésen játszott és 11 gólt szerzett. A Fiorentina elleni találkozón Llorente szerint be fogják bizonyítani, hogy a 4-2-es vereség a violák otthonában csak egyszerű baleset volt. Az olasz góllövőlistát 15 góllal Carlos Tévez az öreg hölgy argentin válogatott csatára vezeti, aki az utóbbi időben szinte megállíthatatlan. Az említett játékosokon kívül, Antonio Conte irányításával, a pályán ott lesz Pirlo, Pogba, Asamoah, Lichtsteiner és a többiek.

A violák eléggé leszakadtak a a top 3-tól, minimális esélyeik lehetnek arra, hogy beérjék a Napolit. Ellenben Európa Ligás helyen végezhetnek ha sokkal jobban szerepelnek mint az utóbbi időben.

Giuseppe Rossi, a violák csatára jelenleg második helyen áll az olasz Serie A góllövőlistáján, de sajnálatos módon még mindig sérült. Az őt helyettesítő Matri még nem hozza az elvárt teljesítményt. A violák utóbbi időben mutatott gyengébb teljesítménye nem jelenti azt, hogy a Juventus ellen gyengén fognak szerepelni. Vincenzo Montella, a violák kapitánya győzni küldi fel a pályára a tanítványait. Tehát Ambrosini, Cuadrado, Matri, Aquilani, Fernandez és a többiek nem fogják egykönnyen megadni magukat.

Az utóbbi 5 egymás elleni találkozón a Juventus FC 3-szor tudott nyerni, 1 döntetlen született, 1-szer pedig az ACF Fiorentina diadalmaskodott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Juventus FC

10

7

2

1

ACF Fiorentina

10

3

3

4

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Juventus FC – hazai

5

5

ACF Fiorentina – vendég

5

2

1

2

Összegzés:

Nem lesz könnyű mérkőzése a Juventusnak, de végül begyűjti mindhárom pontot. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Juventus győzelem | 1.40 Juventus győzelem | 1.40 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/03/08, 15:08

Related Articles

Leave a Reply