Jövő héten dönt Cech

2015. June 9. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Petr Cech
Még most sem tudni, mi lesz a sorsa a Chelsea kapusának, Petr Cechnek, akit José Mourinho edző már nem tart első számú kapusnak, emiatt a cseh válogatott kapus valószínűleg távozik az angol bajnoktól.

A 33 éves kapus négy klubban szerepelt csupán, előbb a Chmel Blsany csapatában védett, majd  a Sparta Prahában, aztán a francia Rennes-ben, és végül 2004 nyara óta a Chelseat erősíti. Részese volt az angol bajnok nagy sikereinek, nyert négy bajnokságot, négy FA-kupát, három Ligakupát, két angol Szuperkupát, Bajnokok Ligáját és Európa Ligát.

2012 nyarán négy évre írt alá, vagyis szerződése jelenleg is köti még a londoni klubhoz. A tavaly nyáron változott meg a helyzet, ugyanis a klub visszahozta Thibaut Courtois-t, és Mourinho úgy döntött, hogy a fiatal belgának ad több lehetőséget. Ezért aztán Courtois 32, Cech csak hét bajnokin védett.

Petr Cech jövő héten ül tárgyalóasztalhoz a klub vezetőivel a folytatással kapcsolatban, de főleg arról lesz szó, hogy a Chelsea milyen feltételek mellett engedi el őt.

A cseh kapus elárulta, hogy ha távozik a Chelsea-től, csak olyan ajánlatot fogad el amely megfelelő a családjának, megemlítette a lakást és az iskolát. Ezekből sejteni lehetett, hogy inkább a Premier League-ben maradna. A hírek alapján az Arsenal szívesen látná, tehát valószínűleg nem kell elhagyja Londont.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply