Jese góllal tért vissza

2014. December 4. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Jese Rodriguez
A Real Madrid középpályása hosszú sérülés után tért vissza a Cornella elleni Király Kupa-összecsapáson, és azonnal gólt is szerzett a harmadosztályú gárda elleni 5-0-s siker alkalmával.

 

A királyiak kedden tovább növelték a hétvégén felállított klubrekordot, és immár 17 mérkőzés óta nem hibáztak. Persze a harmadik ligában szereplő Cornella ellen nem volt nehéz dolga hazai pályán Carlo Ancelotti csapatának, amely még legjobbjai nélkül is simán, 5-0-ra győzött, és összesítésben 9-1-gyel jutott tovább.

A találkozón James Rodríguez duplázott, Isco is betalált, a negyedik hazai találat egy öngól volt, míg a végeredményt a csereként beállt Jesé Rodríguez állította be. A fiatal játékos féléves kihagyás után lépett ismét pályára, és rögtön góllal bizonyított.

Jesé az elmúlt szezonban robbant be a királyiak keretébe, de tavasszal komoly sérülést szenvedett, amely miatt térdműtétre szorult. A komoly kihagyás után kedden visszatérő 21 éves játékos nagyon örült neki, hogy a keserves időszakot rögtön góllal zárta le.

“A társak sokat segítettek ebben az időszakban, akárcsak az elnök és a szurkolók. Sokat szenvedtem, és szó sincs róla, hogy ismét jó formában vagyok. Nagyon hiányoznak azok a hónapok, amikor nem játszhattam ebben a csapatban” – mondta Jesé.

A bajnoki listavezető Real Madrid szombaton a Celta Vigót fogadja a spanyol élvonalban: a hazai győzelem oddsa 1.083, a döntetlenre 12.00, a vendégek sikerére 17.00 a szorzó.

A La Liga elmúlt kiírásában a Real Madrid 3-0-ra nyert hazai környezetben, de 2-0-ra kikapott idegenben a Celta Vigo ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply