Javíthat a Southampton

2014. December 16. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Ronald Koeman
A legutóbbi négy bajnokiját elveszítő Southampton a harmadosztályú Sheffield United otthonában jönne ki a hullámvölgyből kedden, amikor a Ligakupa negyeddöntőjében lép pályára.

 

Úgy tűnt az angol bajnoki szezon első tíz fordulója után, hogy a Southampton lesz az idény meglepetéscsapata, hiszen a Chelsea mögött sokáig a második helyen állt, a legutóbbi négy fordulóban azonban egyaránt vereséget szenvedett. Ronald Koeman együttese kikapott a Manchester Citytől (0-3), az Arsenaltól (0-1) és a Manchester Unitedtől (1-2), a szurkolók azt gondolták, hogy a nagycsapatoktól ki lehet kapni, és a Burnley ellen majd ismét visszatér a győzelem útjára a Southampton, ám szombaton is vereséget szenvedett (0-1).

A vasárnapi Ligakupa-ellenfél, a Sheffield United sincs jó formában, négy forduló óta nyeretlen, viszont nem a Premier League-ben, hanem a harmadosztályban, ahol az ötödik helyen áll. Kedden hazai pályán fogadja a Southamptont a Ligakupa negyeddöntőjében, ez a meccs mindkét csapat számára lehetőség, hogy kilábaljon a hullámvölgyből. A vendégeknél kezdhet az a James Ward-Prowse, aki a hétvégén csereként állt be, és tért vissza kéthónapos bokasérüléséből, a középpályás hasonló meccsre számít, mint amit a Burnley ellen játszottak a hétvégén.

“Szinte ugyanolyan meccs lesz, a Sheffield United megpróbálja majd fizikálisan, a végletekig harcolva feledtetni a technikai hátrányát, ezért fel kell készülnünk a kemény belépőkre is. Mindenesetre nem szabad felvennünk majd a játékmodorukat, és ha türelmesen játszunk, akkor nyerhetünk, és visszatérhetünk a helyes útra” – fogalmazott Ward-Prowse.

A hazai pályán játszó Sheffield United győzelmére 7.00, a döntetlenre 4.33, a Southampton sikerére pedig 1.53 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply