Játszhat Ibrahimovic a Malmö ellen

2015. September 15. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Zlatan Ibrahimovic
A Paris Saint-Germain svéd csatára hosszabb ideje sérült, ám egykori klubja ellen bevethető lesz a Bajnokok Ligájában.

A PSG a hétvégén elrontotta százszázalékos mérlegét a bajnokságban, miután 2-2-es döntetlent ért el a Bordeaux ellen. A bajnoki meccsen nem lépett pályára Zlatan Ibrahimovic, aki már egy ideje sérült. A párizsiak támadójátéka így is gólveszélyes, Edinson Cavani ezúttal duplázott, de ez is kevés volt a három pont begyűjtéséhez.

Ezzel a döntetlennel is élen maradt a PSG, kedden a francia bajnok a Malmövel kezd a legrangosabb európai kupasorozat főtábláján, a találkozón már bevethető lesz Ibrahimovic is. A svéddel kapcsolatosan a döntő szót a meccs előtti utolsó edzésen mondja majd ki Laurent Blanc, aki nagyon bízik a svéd visszatérésében.

“Ibrának jó esélyei vannak, hogy benne legyen kedden a keretben. Nagyszerű meccs vár ránk, amelyre éppen úgy készülünk, mint a többire” – utalt a keddi találkozóra Blanc.

A vezetőedző elmondta, hogy nem számít könnyű meccsre a svéd csapat ellen, elsősorban azért, mert csapatával szemben alapelvárás a győzelem a hazai találkozón.

Ibrahimovic Európa legjelentősebb klubjaiban bizonyított már, a bosnyák származású labdarúgó pályafutását a Malmönél kezdte.

A PSG keddi sikerének a szorzója 1.11, a döntetlenre 11.00, a Malmö győzelmére 34.00 az odds.

A Malmö a bajnokság hétvégi fordulójában 1-1-es döntetlent játszott az Elfsborggal és az ötödik helyet foglalja el a tabellán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply