Japán válogatottal erősít a Milan

2013. December 14. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Keisuke Honda

Honda Kejszuke januárban csatlakozik a milánóiak keretéhez, a japán labdarúgó saját kérésére a 10-es mezszámot kapja új csapatában.

 

A Milan már a nyáron szerette volna megszerezni a CSZKA Moszkva játékosát, ám az orosz csapat nem fogadta el az olaszok ajánlatát. Honda szerződése az év végén jár le az orosz fővárosban, és már korábban jelezte távozási szándékát. A Milan ezért külön megegyezett a japán játékossal, aki így ingyen kerül Massimiliano Allegri keretébe.

A bejelentés szerint Honda december 30-án csatlakozik új csapatához, vagyis akár már az év első meccsén, az Atalanta elleni bajnokin bemutatkozhat. Adriano Galliani alelnök bejelentése szerint a japán labdarúgó 2017 nyaráig kötelezte el magát új csapatához.

“Egy kitűnő játékossal erősödtünk, aki mindig mindent megtesz csapata sikeréért. Jelenleg hazájában van, de még idén megérkezik hozzánk. Három és fél éves szerződést kötöttünk vele, és az ő kérésére a 10-es mezszámot kapja a csapatban” – szól Galliani bejelentése.

A Milan alelnöke a csapat Bajnokok Ligája-továbbjutását is kommentálta, Galliani szerint nem véletlen, hogy a három olasz csapatból csak a Milan maradt állva a legrangosabb európai kupasorozatban.

“Ez a versengés a vérünkben van, bele van már kódolva a DNS-ünkbe” – jelentette ki a Milan alelnöke.

A 9. helyezett Milan hétfőn a második Romát látja vendégül az olasz bajnokság 16. fordulójában: a milánóiak sikerének az oddsa 2.30, a döntetlenre 3.30, a rómaiak győzelmére 3.10 a szorzó. Az elmúlt szezonban a Roma hazai pályán 4-2-re verte a Milant, a két csapat milánói összecsapása gólnélküli döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply