Isco és James játszhat együtt

2015. April 8. Wednesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Isco
Carlo Ancelotti elmondta, hogy a két fiatal játékos tud együtt is játszani, nem kell választani közülük, és könnyen lehet, hogy szerdán mindkettejükre számítani fog a Real Madrid mestere.

 

A Real Madrid az utóbbi időben kicsit visszaesett, a királyiak nem tudják hozni a tavaly őszi teljesítményüket. Ennek következtében kénytelenek voltak átadni az első helyet a spanyol bajnokságban a Barcelonának, de persze még nem mondtak le a bajnoki címről. A legnagyobb gondot az utóbbi időben a középpálya kialakítása okozta Ancelottinak, aki szerint viszont rengeteg lehetőség áll a rendelkezésére. Az olasz tréner szerint sem a sérülések, sem a taktikai repertoár nem köti a kezét, mert a játékosai sokoldalúak, és képesek egyszerre több poszton is megfelelni.

A hétvégén a királyiak 9-1-re nyertek a Granada ellen, ráadásul a sztárok közül többen is remek teljesítménnyel rukkoltak elő, Cristiano Ronaldo öt gólt szerzett, de Benzema és Bale is feliratkozott a góllövőlistára. A walesi kisebb sérülést szenvedett vasárnap, ezért várhatóan Ancelottinak meg kell variálnia a középpálya összeállítását. A vezetőedző szerint Isco és James Rodriguez egyszerre is a pályán lehet, sőt, akár Bale szereplését is kiválthatják.

“Iscónak és Jamesnak is találok helyet könnyedén, már játszottak együtt korábban is. Nagyon sok helyen bevethetőek, mert nagyon komplett játékosok. Bale kisebb talpsérülést szenvedett, meglátjuk, tud-e játszani” – jelentette ki Ancelotti a szerdai, Rayo Vallecano elleni bajnoki előtt.

A 9. helyezett Rayo sikerének az oddsa 13.00, a döntetlenre 7.00, a második Real győzelmére 1.20 a szorzó.

A két gárda őszi bajnokiját 5-1-re nyerte a Real Madrid.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply