Ibrahimovic várja, hogy közösen dolgozzon Mourinhóval

2016. July 3. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
Ibrahimovic azt ígérte, hogy az EB előtt elárulja, melyik klubban folytatja, de végül csak a svédek kiesése után jelentette be, hogy a Manchester Unitedbe igazol.

“Nagyon-nagyon izgatott vagyok. Végre eldőlt a kérdés, és most elkezdődhet a kemény munka. Nagyon könnyű volt meghozni a döntést, az volt a nehéz, hogy minden más körülmény megoldódjon. Kicsit a Pacquiao-Mayweather bokszmeccshez hasonlítanám, arra is azt mondta mindenki, hogy nem lesz belőle semmi, de végül mégis összejött” – mondta első manchesteri interjújában Ibrahimovic.

A svéd csatár új klubjában ismét együtt dolgozhat majd José Mourinhóval, aki az olasz Internél már az edzője volt, ahol bajnoki címet nyertek a 2008-2009-es idényben. “Élveztem a közös munkát vele, sokat lehet tanulni tőle. Megismertem őt emberként is, nem csak edzőként, és csak pozitív dolgokat mondhatok róla. Ő is győztes típusú, én is ilyen vagyok, és mind a ketten tudjuk, mit akarunk, ez pedig a siker.”

Ibrahimovic elárulta, hogy nagy kihívást jelentett számára a Premier League, ahol eddig még nem próbálhatta ki magát. Nyert már az Ajaxszal holland, a Juventusszal, az Interrel és a Milannal olasz, a Barcelonával spanyol, a PSG-vel pedig francia bajnokságot, és ha Angliában is összejönne az arany, az valóban páratlan teljesítmény lenne. “Nem azért jöttem, hogy húzzam az időt, vagy az időjárással foglalkozzam, hanem azért, hogy nyerjek, és nem adom fel, amíg ez nem sikerül. Azért jöttem ide, hogy a legjobbat adjam magamból, és szeretnék hasznára lenni a csapatnak. A szurkolóknak pedig azt üzenem, tartsanak ki a csapat mellett, mi pedig szeretnénk ezt trófeákkal meghálálni.”

Már most fogadhat arra, hogy Ibrahimovic hány gólt szerez első angliai szezonjában. Annak a szorzója, hogy 19,5 felett 4.50, hogy ennél kevesebbet szerez, annak pedig 1.16.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply