Ibrahimovic mer nagyot álmodni a BL-ben

2013. December 3. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic szerint remekül megérti magát a pályán a nyáron igazolt Edinson Cavanival, és szerinte a Napolitól érkezett csatár segítségével merhetnek nagyot álmodni a Bajnokok Ligájában.

 

Pár éve még a bajnokság egyik legnagyobb rangadójának számított Franciaországban egy PSG-Lyon meccs, azóta viszont sokat változott a helyzet, a párizsiak brutálisan erősen lettek, a sokáig egyeduralkodó Lyon viszont már nem tartozik az aranyesélyesek közé. Az erőviszonyokról vasárnap este is meggyőzödhettünk, amikor a PSG 4-0-ra legyalulta a Lyont, ezzel már 15 mérkőzés óta veretlen a párizsi klub. A győzelemből Zlatan Ibrahimovic két góllal vette ki a részét, mindkettőt tizenegyesből szerezte, az első gólt pedig csapattársa, Edinson Cavani fejelte.

A szezon előtt sokan féltették ezt a csatárpárost, mondván, két dudás nem fér meg egy csárdában, de a két gólzsák jól megérti egymást a pályán, ezt Ibrahimovic is elismerte a Lyon elleni mérkőzést követően.

“Cavani játéka megkönnyíti a dolgomat a pályán. Sokat segítünk egymásnak, és az sem mellékes, hogy ha én nem rúgok gólt, akkor rúg ő, vagy ugyanez fordítva, így kisebb a teher mindkettőnkön. Arról nem is beszélve, hogy nagyon sokat segít a védekezésben is. Ezek azok a dolgok, amik tavaly hiányoztak a csapatunkból. Az idén erősebbek vagyunk, mint voltunk az elmúlt szezonban, és ha Cavanit ugyanilyen hatékonysággal használjuk, akkor a csapat javára válhat, és merhetünk nagyokat álmodni a Bajnokok Ligájában is” – fogalmazott Ibrahimovic, aki nyolc góllal – Roanldóval holtversenyben – vezeti a BL góllövőlistáját.

A PSG a Bajnokok Ligájában öt forduló alatt négy győzelmet aratott és emellett egy döntetlenje van, így veretlenül, már biztos csoportelsőként továbbjutó, az utolsó körben pedig a Benficához látogat, amely még szintén kivívhatja a továbbjutást. A Benfica győzelmére 2.00 az odds, a döntetlenre 3.60, a PSG sikerére pedig 3.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply