Huntelaar újra megsérült

2014. April 11. Friday in Hírek, Német Bundesliga

A Schalke 04 labdarúgócsapatának szerdai edzésén megsérült Klaas-Jan Huntelaar, így kérdésessé vált, hogy pályára léphet-e pénteken az Eintracht Frankfurt elleni német bajnoki mérkőzésen, amelyen így ismét szerephez juthatna Szalai Ádám.
Klaas Jan Huntelaar

Huntelaar játéka kérdésessé vált a hétvégi bajnokin.

Klaas-Jan Huntelaar minden kétséget kizáróan a Schalke idei sikereinek egyik kulcsa. A 30 éves holland csatár sokáig sérüléssel küszködött, de már egy ideje elkerülik a komolyabb problémák, amelyeket gólokkal bizonyít. Az idén 14 bajnokin játszott, ezeken 11-szer volt eredményes, csapata pedig a Bajnokok Ligája-indulást jelentő harmadik helyen áll a Bundesligában. Hét ponttal előzi meg a negyedik Borussia Mönchengladbach együttesét, és csupán három pontra van a második Borussia Dormtundtól, amely ráadásul a hétvégén a már bajnok és BL-elődöntős Bayern Münchennel játszik rangadót.

Huntelaar azonban nem biztos, hogy ott lehet a pénteki, Eintracht Frankfurt elleni hazai bajnokin, miután a szerdai edzésen megsérült. A támadó az Achillesét fájlalta, és idő előtt abba kellett hagynia az edzést, miközben az izomproblémákkal küszködő Julian Draxler szintén nem tudta végigdolgozni a tréninget. Egyelőre mindkét kulcsember játéka kérdéses, így elképzelhető, hogy Szalai Ádám lehetőséget kap majd pénteken. A magyar csatár december óta nem játszott végig bajnokit, 2014-ben pedig összesen 67 percet volt a pályán a Bundesligában az egycsatáros játékot játszó Schalkéban.

Huntelaar a Schalke honlapjának elmondta, elsősorban elővigyázatosságból hagyta abba a gyakorlást, és reménykedik abban, hogy nem kell kényszerpihenőt tartania. Szintén a Schalkéval kapcsolatos, de már jó hír, hogy Felipe Santana és Jefferson Farfán ugyanakkor ismét edzésbe állt, egyaránt bekerülhetnek a meccskeretbe.

A pénteki meccsen a Schalke győzelmére 1.72 az odds, a döntetlenre 3.80, a Frankfurt sikerére pedig 4.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply